Bodypaint

Het bodypainten op zich is altijd al een hele gebeurtenis. De bezoekers kijken altijd in grote getallen hoe uw model tot stand komt.
Het is dan ook niet verwonderlijk dat juist uw naam bij hen blijft hangen.

Als het model eenmaal af is, kan hij/zij voor vele doeleinden worden ingezet.
Een aantal voorbeelden kunnen zijn: het verspreiden van folders, het rondlopen over de beurs of het circuit, fotosessies maken bij uw product of het aanprijzen van uw product. Natuurlijk zijn er nog tal van andere dingen te bedenken die de modellen voor u kunnen ondernemen. U bepaalt hoe het model er komt uit te zien. Niets is te gek of te moeilijk.

Hoe gaat het inhuren in zijn werk en wat zijn de kosten?
Het is mogelijk om onze bodypaint artiesten voor een hele- of een halve dag (5 uur) in te huren. In een halve dag kan een bodypainter één model painten.
Bij de prijs inbegrepen zijn: reiskosten, model, materiaal en voorbereiding. De kosten voor een halve dag bedragen: €500,- Excl. BTW
In een hele dag (8 uur) kan de bodypainter twee modellen painten. Ook hier zijn reiskosten, modellen, materiaal en voorbereiding inbegrepen bij de prijs. De kosten voor een hele dag bedragen: €850,- Excl. BTW
(Prijs zonder modellen halve dag €300,- / volledige dag €500,-)
Als u nog onduidelijkheden of vragen heeft over het bodypainten beantwoorden wij deze graag voor u.
 
 
Voor meer informatie over het boeken van een bodypainter (al dan niet samen met model(len)) kan u ons contacteren via het contact formulier.